شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
  • تاريخ :
     ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
پایی كه جا ماند
"پایی که جاماند" حکایت دلاورمردی ها و صبر و استقامت اسطوره های این مرز و بوم است که با قلم شیوا و روان سید ناصر حسینی پور روایت شده است.

دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان در شامگاه سه شنبه یازدهم آذرماه افتخار میزبانی بزرگواری را داشت که حاصل تلاش وی،یادآور و آشکار کننده رشادت های دلاورمردان ایران زمین است.

در ابتدای این مراسم که به همت کانون شهدای دانشگاه برگزار گردید،کلیپی از دوران دفاع مقدس پخش شده که در آن سیدناصر حسینی پور قبل از عملیات در حال مداحی برای رزمندگان اسلام بود.بعد از پخش کلیپ و معرفی مهمان برنامه،سید ناصر حسینی پور به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و اسارت در زندان های عراق پرداخت. در پایان مراسم دو تن از دانشجویان دانشگاه،آقایان سید دانیال موسوی و رضا فتحی شعرهای خود را در وصف رشادت های شهیدان خواندند.