پنج‌شنبه, 6 ارديبهشت 1403 EN
  • تاريخ :
     ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
برگزاری سلسله كارگاه های ماه عسل با محوریت خانواده
کارگاه آموزشی مهارت گفتگو و ارتباط موثر از سلسله کارگاه های ماه عسل در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.
در جلسه دوم سلسله کارگاه های ماه عسل که ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه بود،آقای خسرو بهرنگ روانشناس و مدرس دانشگاه ،تاثیرات ارتباط موثر را در ابعاد زندگی غیر قابل انکار دانست و تاثیرات ارتباط موثر را بر ابعاد مادی ،احساس امنیت ، تعلق و صمیمیت مهم  برشمرد.
وی گام ابتدایی در برقراری ارتباط موثر در خانواده را شناخت و ویژگی های رفتاری مشترک بین زنان و مردان عنوان نمود و افزود ارتباط موثر، هم  کلامی و هم غیر کلامی است.
بهرنگ عنصر وجودی مشترک مردان را احترام و قدرت و این عنصر در زنان را عشق برشمرده و خدشه دار شدن از طرف مقابل را باعث گسست ارتباط دانست.
در پایان کارگاه حضار و مدرس به بحث و تبادل نظر پرداختند .قابل ذکر است به شرکت کنندگان در کارگاه گواهی حضور اعطا خواهد شد.
مدیریت فرهنگی و اجتماعی