جمعه, 7 ارديبهشت 1403 EN
  • تاريخ :
     ۱۳۹۵/۱۱/۱۸
  • کد خبر : ۲۷۴۷
برگزاری ویژه برنامه بزرگداشت دهه فجر با موضوع نقش دانشگاهیان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی

مراسم بزرگداشت دهه فجر با موضوع: نقش دانشگاهیان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی با همکاری سایر دانشگاه های شهرستان بهبهان در آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) برگزار گردید.

در این مراسم دکتر سید منصور سیدنژاد ریاست دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) به عنوان دبیر همایش به حاضرین در مراسم خیر مقدم گفتند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طواف (امام جمعه موقت شهرستان) و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شفیعی (نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان) به سخنرانی پرداختند.

در این برنامه امام جمعه شهرستان آیت اله ناصری حضور داشتند و بعد از مراسم نماز جماعت ظهر و عصر به امامت ایشان در مسجد دانشگاه برگزار گردید.

با تشکر
                                                                             سید سعید میری